Partybus - fra Partykørsel.dk
  • Partybus
  • 38 Personer
  • 10 timer inkluderet i basisprisen
Sidst booket for 3 dage siden!
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

En rullende fest med plads til 38 personer, med siddepladser til alle. I vil ikke undgå at blive set, og lagt mærke til.

Der er masser af siddepladser med tilhørende borde, hvor der er dansegulv med polestang bagerst i bussen. Baren i bussen er med køleskab
Bussen er udstyret med masser af fede lyseffekter, og et stort anlæg der forstår at få en fest i gang!

Her er rammerne optimale for jeres fest eller arrangement uanset om det er: Fest, turen til studenterkørsel, Julefrokosten, polterabend, firmaudflugten eller noget helt tredje. – Har i gæsterne så sætter vi fart på festen!

Bussen er komfortabel og er også idel til længere ture, på Lolland, Falster, Sjælland og Jylland.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Partybus
15.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 15.000 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

10h
100% Complete
loading circle image