Når du bestiller din studentervogn hos studenterugen.dk, kan du være sikker på, at du altid får jeres kommende studentervogn til den bedste pris! Vi tilbyder nemlig prismatch. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du alligevel finder den samme vogn billigere et andet sted.

Hvad indebærer prismatch?

For at prismatch gælder er det en forudsætning at studentervognen, er samme mærke, model, samme dato og fra samme vognmand. Det er også en forudsætning at vognen er ledig på den dato der sammenlignes. I forbindelse med prismatch, vil vi bede om dokumentation på prisen f.eks. ved fremvisning af annonce fra en hjemmeside, kvittering eller henvisning til bestillings siden.

Hvorfor tilbyder vi prismatch?

Vi fordi vi ønsker at give jer ro i maven når I bestiller. Som bindeled mellem landets kommende studenter og landets vognmænd, er det ikke os der sætter priserne på vognene, det er 100% den enkelte vognmand selv. Du kan derfor være sikker på at du ikke kan finde vognen billigere et andet sted. Skulle du, mod forventning, alligevel finde vognen på den ønskede dato billigere, matcher vi naturligvis prisen.

Prismatch gælder når:

  • Vognen er tilgængelig og/eller kan bookes andet steds samme dato

  • Vognen, der sammenlignes, er identiske (præcis samme vogn fra samme vognmand og på den samme dag som sammenlignes)