OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad med rengøring?

Vi kender det nok alle sammen - man har holdt en fest med alle sine venner, hvor det hele spiller. Dagen efter ligger man med tømmermænd, med en rengøring der kalder, og det er der ingen, der kan lide. Derfor sørger vi selvfølgelig for, at der bliver gjort rent efter alle kørsler, så I kun skal tænke på at nyde festen og sove branderten ud.

Hvordan opbevarer vi bagage og drikkevarer?

Det er aldrig sjovt at miste noget, specielt ikke når man er på studenterkørsel, og skal nyde dagen. Når man er på studenterkørsel, kommer man vidt omkring, og der skal derfor være plads til alle drikkevarer og løjer. Derfor har vi sørget for, at der er mulighed for opbevaring på alle vores studentervogne, så tasker og andet ikke går tabt i løbet af dagen.

Musikanlæg og DJ

En god fest starter med god musik. Derfor tilbyder vi altid musikanlæg på studentervognen, hvor I hele dagen kan spille musik, så hele byen kan høre jer og være med til at fejre jeres studentertid. På udvalgte vogne er der plads til DJ. De vil sørger for, at jeres fest aldrig går i stå, og ingen af jer skal tænke på at holde musikken igang.

Tilkøb af ekstra kørselstimer?

Alle vognmænd er underlagt køre- og hviletids reglerne herunder rådighedstiden. Derfor er der ikke nogen garanti for at I kan tilkøbe ekstra timer til jeres studenterkørsel. Såfremt det er muligt, at tilkøbe ekstra timer, er dette noget der sker direkte ved vognmanden. Det er forskelligt fra vognmand til vognmand hvad det koster og om det skal aftales inden, eller om det er muligt på dagen.

Hvordan planlægger vi vores rute?

Efter booking af studentervogn, skal I selv lave en ruteplan, ud fra det antal timer jeres vogn inkluderer. Hertil kan I anvende vores gratis ruteplanlægger og sende den direkte til jeres vognmand. Det er individuelt, hvornår det pågældende vognmandsfirma ønsker at modtage jeres ruteplan, det skal derfor aftales indbyrdes. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk!

Må vi køre studenterkørsel til en firmafest, et polterabend eller lign?

Nej - det må I desværre ikke. Studenterkørsel og kaldet eksamenskørsel, er udelukkende forbeholdt alle ungdomsuddannelser med en varighed af mindst 2 år er omfattet af reglerne om eksamenskørsel. Kørslen skal ske i forlængelse af den afsluttede og dermed beståede eksamen. Hvis du skal holde en firmafest, et polterabend, en fødselsdag, afslutning med dine holdkammerater, kan vi hjælpe jer med en Partybus som ikke er underlagt de samme regler som studentervognene.

Hvad med overdækning?

Som udgangspunkt er alle vogne forsynet med overdækning. Det er praktisk med en overdækning uanset hvordan vejret er. I solen er det rart med skygge og i regnen er det rart med læ. Derudover har vognmændene også overdækningen på af sikkerhedsmæssige årsager.

Er bilerne miljøzone godkendt?

De fleste af vores studentervogne er miljøzone godkendt, hvilket giver dem tilladelse til at køre alle steder. Det betyder, at I selvfølgelig kan besøge alle fra klassen også dem i de store byer. Under hver vogn er det muligt at se om vognen er miljøzone godkendt. 

Hvad med sikkerhed?

Vi vil selvfølgelig sikre os at alle jeres minder fra studenterkørslen bliver positive. Derfor sørger vi hele tiden for, at sikkerheden på jeres studentervogn er i top. Vognene lever op til alle lovmæssige krav, og de bliver hele tiden vedligeholdt af fagfolk og mekanikere så I (og jeres forældre) kan nyde jeres vogntur med tryghed.

Hvornår skal, og hvor meget skal der betales til vognfirmaet?

Den 1. rate betales som udgangspunkt 30 dage efter jeres booking, med mindre andet er aftalt. Raterne kan variere, efter hvilken leverandør I vælger, men kan som udgangspunkt aftales separat med jeres vognmand. Oplysningerne til denne bliver tilsendt via mail efter booking, samt når I logger ind på Studenterugen.dk

Hvad med kontrakt på vognen?

Når I har bestilt jeres studentervogn, vil vognfirmaet sende jer et udkast til en kontrakt, som skal udfyldes og underskrives. Dette er jeres sikkerhed. Da vi blot er formidler af vognene, er vi ikke en del af denne kontrakt.

Må vi have venner, forældre eller søskende med på vognen?

Selvom det i mange år har været en tradition, så er svaret altså nej. I må ikke have andre med på vognen, end dem som netop har færdiggjort uddannelsen. Alle ungdomsuddannelser med en varighed af mindst 2 år er omfattet af reglerne om eksamenskørsel. Kørslen skal ske i forlængelse af den afsluttede og dermed beståede eksamen. Her henvises til reglerne omkring eksamenskørsel hos færdselsstyrelsen.

Levering af vognpakken?

Vognpakken bliver leveret til den angivne adresse senest d. 1. Juni. Leveringen foretages kun til kantsten, og det er derfor ikke muligt at få leveret til en lejlighed eller på skolen adresse. Såfremt modtager ikke er til stede ved levering, og genforsendlese bliver nødvendig, vil der blive opkrævet en genforsendelsesgebyr på 350 kr.

Hvad er der med i pakken?

Jeres studentervogn skal naturligvis pyntes. Derfor har vi samlet alt i én pakke, som I skal bruge til, at gøre jeres vogn festlig. Indholdet vil variere år til år alt efter efterspørgsel. Vi er blevet eksperter på, hvad der skal bruges i en vognpakke, og I slipper derfor for besværet.I kan se indholdet under fanen "vognpakken". Husk at skrive det korrekte afgangsår.

Hvornår skal restbetaling af vognpakken foretages?

Vi sender en slutfaktura på restbetalingen af jeres vognpakke ca. 6 måneder forud for leveringsdatoen af pakken. Slutfakturaen er fratrukket jeres betaling af depositum, og skal betales via netbank via giro/indbetalingskort, via den unikke FI kode, som er angivet på fakturaen.

Hvordan betaler vi?

Ved bestilling af DJ skal der betales en reservation på 1000 kr. Restbeløbet betales over 3 rater direkte til BSTIL

Hvor lang tid spiller DJ'en?

Vælger I en Dj til jeres studentervogn er DJ'en med i 10 timer. Vælges DJ til festen, er det 5 timer.

Hvad er en fotostander?

Du kender det sikkert - de populære selfie fotostandere. Hvis ikke, så er konceptet ganske simpelt - en fotostander som står klar til at tage sjove selfies i løbet af dagen. Selvom det på alle mulige måder er en uforglemmelig tid, er det også rart at få taget billeder fra turen og festen.

Hvem kan bestille DJ til festen?

Om du bliver student, skal holde en stor fødselsdag eller bare har brug for en DJ til din fest, så kan du bestille DJ'en til din næste fest her. Flere og flere klasse bestiller en DJ når huen skal fejres. Men også til de individuelle studentergilder er en DJ et populært valg.

Kommer der uforudsete udgifter?

1-2-3 Nej - der kommer ingen uforudsete udgifter, alt er inkluderet i prisen.

Skal jeg give vognmanden besked?

Ja - du skal altid sikre dig at vognmanden ved at I har bestilt en DJ. Det er vigtigt at jeres vognmand ved hvor mange I er med på vognen. Husk derfor at sikre at jeres antal elever stemmer og at I giver vognmanden besked om at I skal have en DJ med.

Hvornår skal, og hvor meget skal der betales til vognfirmaet?

Den 1. rate betales som udgangspunkt 30 dage efter jeres booking, med mindre andet er aftalt. Raterne kan variere, efter hvilken leverandør I vælger, men kan som udgangspunkt aftales separat med jeres vognmand. Oplysningerne til denne bliver tilsendt via mail efter booking, samt når I logger ind på Studenterugen.dk

Hvad skal vi betale når vi bestiller vores studentervogn?

Hos Studenterugen.dk er der 0 kr. i booking fee og I skal derfor ikke betale noget på dagen hvor I bestiller. I kan derfor bestille jeres drømme vogn så snart I har fundet den på den ønskede dato/datoer. Efter bestillingen modtager I en ordrebekræftelse med et betalingslink som skal betales inden for 30 dage.

Hvornår skal restbetalingen af vognpakken foretages?

Vi sender en slutfaktura på restbetalingen af jeres vognpakke ca. 6 måneder forud for leveringsdatoen af pakken. Slutfakturaen er fratrukket jeres betaling af depositum, og skal betales via netbank via giro/indbetalingskort, via den unikke FI kode, som er angivet på fakturaen.

Levering af vognpakken?

Vognpakken vil blive leveret på den angivne adresse senest d. 1. Juni. Leveringen foretages kun til kantsten, og det er derfor ikke muligt at få leveret til en lejlighed eller på skolens adresse. Du vil modtage en sms og mail, når vi sender ordren afsted samt på dagen for levering. Såfremt modtageren ikke er tilstede ved levering, vil pakken blive sendt til nærmeste BRING terminal. Såfremt pakken ikke bliver afhentet her, vil den blive sendt retur til os, og I vil blive opkrævet et genforsendelsesgebyr 

Hvordan ændre man sine leverings- og kontaktoplysninger?

Hvis du vil ændre i dine oplysninger, skal du logge på din profil på Studenterugen.dk. Du skal oplyse evt. flytning, skift af telefonnummer eller kontakt mail.

Fratrækkes reservationsbetalingen ved booking af studentervogn?

Ja - indbetalingen af reservationsgebyr/depositum fratrækkes ved endelige bestilling af studentervogn.

Hvornår skal jeg foretage en reservation?

Efter intromødet, er der mulighed for at foretage en reservation. Reservationen er første lille brik i det store puslespil og på samme tid første del af betalingen af jeres studentervogn.

Hvad hvis I ikke kan finde en løsning der passer til os?

Via de mange dygtige vognmænd, har vi mere end 350 vogne. Alt lige fra klassiske studentervogne til festbiler der er bygget til formålet. Hvis vi mod forventning ikke kan finde lige netop den løsning I drømmer om, får I pengene fra reservationen tilbage. Vi tror fuldt og fast på at vi kan finde lige netop den løsning der passer til jer og derfor tilbyder vi naturligvis denne tilfredshedsgaranti. Så hvis vi efter et vognmøde ikke kan finde den løsning der passer til jeres ønsker, kan I naturligvis få pengene tilbage.

Hvad hvis man ikke kender kørselsdato endnu?

Hvis du og din klasse ikke kender kørselsdato endnu, kan I med fordel reservere og prioritere ønsker til vognen. Dette gøres typisk efter et møde med os hvor I grundigt bliver sat ind i processen og hele forløbet. Når I kender jeres kørselsdato, sætter vi et nyt møde op og sammen finder vi jeres kommende studentervogn. 

Hvorfor foretage en reservation?

Du og din klasse, skal lave en reservation hvis I ønsker at Studenterugen skal hjælpe jer med at sammensætte jeres studenterkørsel. Reservationen er første lille betaling af vognens samlede pris. Når I laver reservationen, sender I ønsker ind på jeres drømme vogn. Til det efterfølgende vognmøde, har vi så nogle muligheder klar til jer og sammen finder vi lige netop den løsning der passer til jer.