OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad med rengøring?

Vi kender det alle sammen - det med at holde en fest hjemme hos sig selv – man har haft den fedeste aften med vennerne og alt spiller, men dagen derpå, hvor man skal op med tømmermænd for, at gøre rent efter nattens udspil, det er der ingen der kan lide. Derfor har vi selvfølgelig sat det som en høj prioritering, at der er rengøring på alle vores kørsler, så I kan feste igennem uden at skulle tænke på den sure tjans dagen efter.

Hvad med bagage og drikkevare opbevaring ?

Det er aldrig sjovt at miste noget, og især ikke hvis det er, når man er ude på en af de fedeste oplevelser i ens liv. De fleste af vores studenterkørsler kommer vidt omkring i landet, det medfører ofte praktiske problem mht. til opbevaring. Vi har af den grund sørget for at alle vores vogne er giver mulighed for at opbevare sine medbragte drikkevarer, poser tasker mm. Uden at de skal gå tabt i løbet af dagen.

Musikanlæg eller DJ?

Det er svært at få en fest til at køre uden musik – og især god musik! Det har vi meget erfaring med hos studenterugen.dk, hvilket er grunden til at vi tilbyder både muligheden for at få en DJ ud og mixe fede plader og derudover også at få et lækkert musikanlæg med på turen, så alle jer til festen + samtlige forbipasserende kan høre hvad der sker. Dette kan blandt andet være med til, at forhindre, at jeres fest død ud, fordi tre fra klassen konstant skrifter sang, eller har en musiksmag, der ikke falder i restens smag.

Tilkøb af ekstra kørselstimer?

Det er muligt at tilkøbe ekstra timer efter booking af en vogn. Oplysninger om vognfirmaet bliver tilsendt via mail hvorefter man individuelt kan aftale nærmere om den specifikke rute og tilkøbe ekstra timer.

Ruteplan - Hvordan og hvorledes?

I skal selv lave og udfylde jeres jeres ruteplan, ud fra det antal timer som jeres vogn inkluderer. Hertil kan I anvende vores gratis Ruteplanlægger og derefter gemme planen og sende den på mail direkte til jeres valgte vognleverandør. Hvornår det pågældende vognfirma ønsker at modtage jeres ruteplan til endelig godkendelse er individuelt fra firma til firma og det skal I derfor indbyrdes aftale.

Hvad koster ekstraudstyr, strøm og højtalere

Under hver vognbeskrivelse kan man specifikt læse og se hvad vognen tilbyder at ekstra udstyr som er inkluderet i grundprisen.

Hvad med overdækning?

Danmark er et dejligt land, desværre er vores vejr ikke altid lige så dejligt. Vi kender alle det scenarie, hvor alle fester og den har sjoveste tid med deres venner, men pludselig synes vejrguderne, at det er en smule for sjovt og lader regnen stå ned i stænger. Det er endnu udfordring der kan opstå under en studenterkørsel, men det kan vi hjælpe med! Alle vores vogne er udstyret med praktisk presenning, hvilket vil sige, at jeres studenterkørsel bliver en succes, uanset om solen bager jer i nakken, eller regner falder ned i store mængder.

Er bilerne miljøzonegodkendt?

I Danmark er vores regering heldigvis opmærksomme på det store problemer vi har i verden med den globale opvarmning. Det gør dog også at en stor lastbil ikke altid må køre alle steder… og hvad fedt er der ved en studenterkørsel, hvor man ikke kan besøge halvdelen af klassen, fordi de bor inde i byen? Derfor er alle vores studentervogne miljøzonegodkendte, hvilket giver dem tilladelse til at køre alle steder – også i byen!

Hvad med sikkerhed?

Hele overgangen til student er næsten én stor og glad fest, men for at sikre at alle minderne kun bliver positive, sørger vi hele tiden for, at sikkerheden under hele studenterkørslen er i top. Det betyder ikke, at vi dæmper musikken og beder jer om at passe lidt mere på med at læne jer ud af vognen og er den kedelige bedstefar ovre i hjørnet. Men at vi sørger for, at alle vores vogne hele tiden bliver vedligeholdt af fagfolk og mekanikere, der har både styr på motor og ladet, der skal festes på.

Hvornår skal man og hvor meget skal man betale til vognleverandøren?

Betaling af 1 rate til vognleverandøren betales som udgangspunkt 30 dage efter booking med mindre andet er aftalt. Raterne kan varierer ud fra hvilken vognleverandør der er valg, men kan som udgangspunkt aftales separat med vognleverandøren. Kontakt information til vognfirmaet fremgår i bookingbekræftelsen samt når man logger ind på Studenterugen.dk

Specifikke spørgsmål til vognen?

Har I yderligere spørgsmål til fx. vognens højde og bredde mv. stilles disse direkte til det vognfirma som står for jeres vogntur. Studenterugen.dk ejer ikke selv vognene og er ene og alene formidler.

Hvad med kontrakt på vognen?

Selve kontrakten med vognfirmaet som du/din klasse har booket jeres tur med skal I have en kontakt med. Vognfirmaet har udkast til kontrakten liggende og skal sende den direkte til jer, da Studenterugen.dk er kun formidler.

Levering af vognpakken?

Levering vil ske til den angivne adresse ved bestilling - senest d. 1 Juni. Levering foretages kun til kantsten og ikke til lejligheder eller skolens adresse. PostNord som leverer pakken vil tage kontakt forud for leverancen for aftale om dag/tid for leveringen. I tilfælde af at modtager ikke er til stede ved levering og genforsendelse er nødvendig. Ved genforsendelse opkræves der et gebyr for meromkostning på 350 kr.

Hvornår skal restbetaling af vognpakken foretages?

Vi sender automatisk en slutfaktura på restbetaling af vognpakken ca midt december året forinden dimension.

Hvornår skal man og hvor meget skal man betale til vognleverandøren?

Betaling af 1 rate til vognleverandøren betales 30 dage efter booking med mindre andet er aftalt. Raterne kan varierer ud fra hvilken vognleverandør der er valg, men kan som udgangspunkt aftales seperat med vognleverandøren. Kontakt information til vognfirmaet fremgår i bookingbekræftelsen.

Restbetaling af Studenterpakken?

Vi sender automatisk slutfaktura for studenterpakken ca. 6 mdr. forud for leveringsdatoen af selve pakken. Slutfakturaen har fratrukket depositumsbetalingen og skal betales via netbank via giro/indbetalingskort via den unikke FI kode, som er angivet på fakturaen.

Hvornår leveres studenterpakken?

Levering vil ske til den angivne adresse ved bestilling - senest d. 1 Juni. Levering foretages kun til kantsten og ikke til lejligheder eller skolens adresse. PostNord som leverer pakken vil tage kontakt forud for leverancen for aftale om dag/tid for leveringen. I tilfælde af at modtager ikke er til stede ved levering og genforsendelse er nødvendig. Ved genforsendelse opkræves der et gebyr for meromkostning på 350 kr.

Hvordan ændrer man sine leverings og kontaktoplysninger?

Du skal selv logge på din profil på Studenterugen.dk og rette dine oplysninger samt kontaktinformationer hvis du flytter, skifter nummer eller kontakt mail.

Fratrækkes reservationsbetalingen ved booking af Studentervogn?

Ja - indbetalingen af reservationsgebyr/depositum fratrækkes ved endelig booking af studentervognen.

Hvad hvis man ikke kender kørselsdato endnu?

Hvis man ikke kender klassens ønskede kørselsdato endnu, så kan man forudreservere og prioriterer ønsker til vognen forud for endelig reservation.