De Hvide Studenterbiler

Hvor mange vogne?
2
Hvor mange byer?
562
Kørsel siden
2022

Danmarks flotteste og fedeste studenterbiler!!!
Bilerne er blevet bygget op – og finpudset – helt fra bunden og har alt i udstyr, bl.a. fadølsanlæg, fede JBL-højttalere 2x1500w, dansegulv, stripperstang, diskolys, opbevaringsrum og en masse andet sejt udstyr.
Vi har valgt, at vores biler skal være hvide og sorte, da det jo netop er basisfarverne på de fleste studenterhuer – og så kan I pynte den i lige de farver, I synes er rigtige.
Som tidligere brandmand med mange års erfaring – herunder i førstehjælp – kan jeg garantere, at sikkerheden er totalt i top. Vi har ekstra afskærmingsrør i siderne og i bagenden, og trappen er skridsikker, stabil og har gelænder. Trappen kan ikke åbnes indefra. Vi har selvfølgelig brandslukkere og forbindingskasser mv. ombord i bilerne.
Vores biler er altid nysynede og forsikrede, som loven foreskriver – og de er naturligvis godkendt til studenterkørsel. Chaufførerne har de rigtige uddannelser og er vant til at køre studenterkørsel.
Vores biler er lige en tand federe end alle de andre - og vi glæder os til at give jer en fantastisk og uforglemmelig dag !!! 

Vis mere

FAQ

2 ledige studentervogne ud af 2

Bil 2

38 personer

10

fra

15.000 kr.

Bil 1

38 personer

10

fra

15.000 kr.

loading circle