Stryhns Festkørsel

Hvor mange vogne?
2
Hvor mange byer?
606
Kørsel siden
2021

Hos Stryhns Festkørsel tilbyder vi festen med det bedste humør og ønsker, at gøre alt for at Jeres dag bliver uforglemmelig. 


Vi favner bredt og vores lastbiler er vidt forskellige og kan ikke sammenlignes. Det kommer helt an på jer og jeres forventninger. Vores veteranbil er meget klassisk og charmerende og kan komme rundt de helt snævre steder men har alligevel de vigtigste ting installeret og er en sikker vinder blandt mange. Vores Sølvpilen VIP er vores nyeste bil og sætter nye standarder indenfor moderne studenterbiler. Der vil være steder hvor i skal gå lidt længere fordi bilen er for stor til at komme ind men tilgengæld har i også ekstra meget plads når i er på bilen hvor festen foregår. 
Hvis i ønsker at checke bilen ud inden turen kommer vi forbi de fleste steder i landet så sig til hvis vi skal slå vejen forbi jer. Derudover vil vi løbende opdatere med nyeste billeder så i har styr på alle detaljer. 

Når vores vogne ankommer er det altid med 2 veloplagte chauffører. Det gør at vi altid har én til, at holde det kolde overblik med trafik og sikkerhed. Samt én til, at hjælpe med at servicere Jer. Derfor har vi altid en ledig hånd, uanset om vi skal hjælpe med plaster eller at klippe et hak i huen.

Sikkerhed, forsikring, love og regler er en selvfølge hos os og vi sætter en ære i, at tingene er i orden. Vi dokumenterer og svarer gerne på spørgsmål. 

Vi vægter et tæt samarbejde lige fra booking af bil og frem til dagen, hvor I skal køre. Vi står klar til at besvare spørgsmål og holde jer opdateret om nyeste udstyr på bil osv. 

I får bilen 13 timer inklusiv pyntning af bil. Hvis der alligevel skulle være behov for ekstra timer, kan det som hovedregel altid tilkøbes da vi er 2 chauffører på. 

Ved sidste stop bliver bilen tømt for alle Jeres sager, vi sørger for rengøring og afmontering af pynt såfremt I ikke vil gemme. 

Uanset dato eller lastbil I vælger, så er vi jeres garanter for tryghed og en fantastisk dag. Vi ser frem til, at køre for Jer!

Vis mere

FAQ

2 ledige studentervogne ud af 2

Sølvpilen vip

32 personer

13

fra

19.000 kr.

Scania 142h veteran

30 personer

13

fra

12.500 kr.

loading circle