Stryhns Festkørsel

Hvor mange vogne?
2
Hvor mange byer?
606
Kørsel siden
2021

Hos Stryhns Festkørsel tilbyder vi festen med det bedste humør og ønsker, at gøre alt for at Jeres dag bliver uforglemmelig. 


Når vores vogne ankommer er det altid med 2 veloplagte chauffører. Det gør at vi altid har én til, at holde det kolde overblik med trafik og sikkerhed. Samt én til, at hjælpe med at servicere Jer. Derfor har vi altid en ledig hånd, uanset om vi skal hjælpe med plaster eller at klippe et hak i huen.

Sikkerhed, forsikring, love og regler er en selvfølge hos os og vi sætter en ære i, at tingene er i orden. Vi dokumenterer og svarer gerne på spørgsmål. 

Vi vægter et tæt samarbejde lige fra booking af bil og frem til dagen, hvor I skal køre. Vi står klar til at besvare spørgsmål og holde jer opdateret om nyeste udstyr på bil osv. 

I får bilen 13 timer inklusiv pyntning af bil. Hvis der alligevel skulle være behov for ekstra timer, kan det som hovedregel altid tilkøbes da vi er 2 chauffører på. 

Ved sidste stop bliver bilen tømt for alle Jeres sager, vi sørger for rengøring og afmontering af pynt såfremt I ikke vil gemme. 

Uanset dato eller lastbil I vælger, så er vi jeres garanter for tryghed og en fantastisk dag. Vi ser frem til, at køre for Jer!

Vis mere

FAQ

2 ledige studentervogne ud af 2

Scania 142h veteran

30 personer

13

fra

10.000 kr.

Sølvpilen vip

33 personer

13

fra

14.000 kr.

loading circle