Saurer - fra D´s Festkørsel
  • Militærbiler
  • 31 Personer
  • 10 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

FÅ DEN FEDESTE OG EN AF DE BILLIGSTE STUDENTERKØRSLER HER! :-)

Helt igennem lækker schweizisk fremstillet militær lastbil fra ´68 med plads til 31 elever. Der er monster to-tonet horn så der er ingen der er i tvivl om at I kommer, god trappe der giver nem ind- og udstigning, og der køres som udgangspunkt med presenningen rullet op, så der kan komme vind i huen.

220V og USB lader til mobiltelefoner og andet findes ombord samt røgkanon og Disko lys. Potent musik anlæg, 2 stk. SoundBox 3. gen. er monteret, så det er bare at slutte playlisten til.

Professionel og serviceminded chauffør, der er med på at hjælpe til undervejs, så I kan få en rigtig god oplevelse

Ekstra timer kan tilkøbes under forudsætning af, at det kan lade sig gøre i henhold til gældende køre-hviletidsbestemmelser.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Saurer
14.900 kr.
/ student
Dag 1: fra 14.900 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

10h
100% Complete
loading circle image