Suncity 1 - fra Nicedrive
  • Lastbiler
  • 36 Personer
  • 11 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

KÆMPE musikanlæg med simpel Bluetooth tilgang, ❄️ Nedkøling af drikkevarer, ☀️ Overdækning - fast tag, Mobiloplader, 200V med ekstra udtag til mobilopladning, Selfiestang eller andre devices, Diskotekslys med lydstyring, Polestang, KÆMPE dansegulv (8,5 meter lad), Lounge belysning når der ikke festes, tørre skabe til opbevaring af tasker og tøj, Mulighed for sideafdækning på forreste halvdel af vognen for læ og skygge, Dåse og drinksholder, God plads og godt udsyn, ✔️ Sikkerhedsgodkendelser 100% i orden, Skridsikker trappe også sidst på aftenen, 100% sikker sideopbygning så alle bliver ombord, I er fuldt forsikret under vognturen, Altid 1 frisk chauffør og 1 frisk co-driver, Rengøring, Fri km, ⏱ 10 timers kørsel + 1 time til oppyntning. Den laaaaaange blå "snude" skaber en masse opmærksomhed og så er Smølfine udstyret med et GIGANTISK kompressor horn.

Med sin lange snude, sit blå look og sit sorte lad er der dømt fest på denne vogn. Der er masser af plads, stort musikanlæg, lækkert lys på ladet og I kan bare give den gas. Når vognen ikke kører med studenter, så kører den med heste på det andet lad, der ”lige” kan sættes. Kæmpe vogn til kæmpe fester og perfekt til store klasser.

Mål på bannere
Side med trappe B: 5,20 x H: 1,30 cm
Bagende B: 2,30 x H: 1,30 cm
Side uden trappe B: 5,90 x H: 1,30 cm

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Suncity 1
15.900 kr.
/ student
Dag 1: fra 15.900 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

11h
100% Complete
loading circle image