Vogn 1 - fra HL studenterkørsel
  • Veteranlastbiler
  • 30 Personer
  • 9 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

!!!Lastbilen med sjæl!!!
Vores lastbiler er opbygget i gammel stil. Og med datidens små finesser og detaljer. Lastbilen er en Scania 80 super fra år. 1971 som har kørt på en flyve plads i Norge hvor efter den er importeret til Danmark og siden total renoveret.

!!!UDSTYR!!!
- Lastbilerne er udstyret med køler til opbevaring af drikke vare til de varme sommerdage.
- USB stik til opladning af mobiltelefoner.
- Diskoteks lys som giver den sidste effekt selv i dags lys
- Stripperstang
- lydanlæg

!!!mulighed for ekstra udstyr!!!
Vi elsker at lave den vilde fest, så derfor er der ingen ideer der er for dumme. Så har i på klassen en ting i vildt godt kunne tænke jer at have med i lastbilen fx fadøls anlæg eller sluch ice maskine så skrive det med i bemærkningen. Så gør vi alt for at finde en løsning.

Fadøls anlæg kr. 5000,- + 750,- pr. 25 liter

Sluch-ice maskine kr. 5000,- + 750,- pr. 25 liter

!!MUSIKKEN!!
For at opnår den bedste feststemning, har vi valgt at brug SOUNBOKS. Som vores lydgilde, hvilket også gør det muligt at give have festen et ekstra boost.


!!! SIKKERHED!!!
Vores vogne er bygget, så de kan holde til den vilde fest. men elevernes sikkerhed er også i høj kurs hos os. Derfor er alle vogne udstyret med godkendt rækværk så det ikke er muligt at falde af.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Vogn 1
20.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 20.000 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

9h
100% Complete
loading circle image