HL studenterkørsel

Hvor mange vogne?
1
Hvor mange byer?
240
Kørsel siden
2018

Jeg Frederik- og min far Christian Holm startede dette projekt i sommeren 2017. Vi havde længe gået med tankerne om, at lave den vildeste studentervogn. Ikke kun for kørslen, men for at lave en studentervogn med historie, sjæl og FEST i blodet. 

Lastbilen stammer oprindeligt fra Norge, hvor den har kørt på en lille ø med sneplov. Det betyder at lastbilen har kørt minimalt i forhold til dens alder. Lastbilen er efter sin ankomst til Danmark blevet totalrenoveret. Lastbilen stod den 5/12-2017 helt klar og godkendt til at transportere studenter, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

Ombord på vognen er der fuld rådighed over 1 soundboks, som ved ankomst til haven kan tages med ind. Dette sikrer festen kan forsætte alle steder 

Sikkerhed er absolut første prioritet. Vognen synes årligt for at sikre rækværk, trappe, gelænder og øvrigt lever op til den høje standart. For at sikre studenternes tur, efterser vi altid bilen inden hver tur. Vi lægger stor vægt på, at vognen danner rammer for en ansvarlig men fed fest.

Vis mere

1 ledige studentervogne ud af 1

Vogn 1

30 personer

9

fra

20.000 kr.

loading circle