Maggi - fra Arleth Holding ApS
  • Militærbiler
  • 34 Personer
  • 10 timer inkluderet i basisprisen
Sidst booket for 1 dage siden!
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

En studentervogn, som en studentervogn skal se ud!
En stor militærvogn fra det Danske forsvar der er bygget om til den perfekte studentervogn.
Studentervognen har plads til 34 studenter og den er udstyret med alt hvad der skal være, og mere til. Der er kæmpe stort anlæg med en mega kraftig subwoofer der får det hele til at ryste, stripperstang, 4 meter meget kraftig LED lys der blinker i takt til musikken, røgmaskine der gir en fantastisk stemning, USB stik på ladet til opladning, 230v stik på ladet til opladning, stadion stole der vipper op når de ikke bliver brugt så der er mere plads på ladet, stor bred trappe der er meget sikker at gå op og ned af og ikke mindst er vi altid 2 chauffører på vognen for en sikkerhed skyld. Med 17 års erfaring vil jeg mene at dette er den perfekte studentervogn, der leverer den perfekte dag.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Maggi
19.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 19.000 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

10h
100% Complete
loading circle image