Arleth Holding ApS

Hvor mange vogne?
1
Hvor mange byer?
606
Kørsel siden
2006

Kære kommende-studenter.


Jeg har kørt studenterkørsel siden 2006, og det vil jeg blive ved med. Jeg elsker den unikke stemning der er, når vi kører studenterkørsel, og det smitter meget af på den service jeg leverer. 
Alle mine chauffører kører studenterkørsel fordi de holder af det, og fordi de har lyst. Det er det vigtigste overhoved. Så ingen sure gamle mænd der skælder ud hos mig.
Vi er som ofte 2 chauffører på vognen, hvilket gir den bedste oplevelse for jer. Den ene kan have 100% fokus på kørsel og ruten, og den anden kan have 100% fokus på studenterne, sikkerheden og hjælpe dem der måtte have brug for det. 
Mht. betalingen er jeg meget fleksibel. Der skal altid betales et depositum, og det beløbe skal være min. 20% af det fulde beløb. Det resterende beløb skal først betales ved bankoverførsel eller MP i april samme år som I skal køre, eller der kan betales kontant på selve dagen, inden vi starter med at køre, hvis I føler jer mere sikre ved den løsning. 

Min studentervogn er bygget op med stadion stole der klapper op når ikke de bliver brugt, hvilket giver rigtig meget gulvplads til at danse og tosse rundt. Min erfaring siger mig, at det ikke er siddepladserne, der bliver brugt mest:-). Musikanlægget er bygget med kæmpe store tophøjttalere og en stor kraftig 18" bundkasse. I kan tilslutte jeres telefon via Bluetooth eller ledning, og så styrer I 100% selv musikken. Der er en masse 230V stikkontakter på ladet, så I kan lade jeres telefoner op. Derudover er der både diskokugler og LED, for at give et fedt lysshow. 

For at højne sikkerheden yderligt er vognen udstyret med en rigtig trappe der er 1 meter bred, så alle kommer sikkert op og ned - også selvom der i løbet af dagen bliver indtaget en del genstande :)  -så ikke nogen stejl og farlig stige på min vogn.

Jeg håber derfor, at I har lyst til at booke min vogn.


Håber vi ses til en helt fantastisk studenter-dag :) Jeg lover at være med til, at gøre denne dag helt uforglemmelig, og lige i jeres ånd.

Vis mere

FAQ

1 ledige studentervogne ud af 1

Maggi

34 personer

10

fra

21.000 kr.

loading circle