Rubbertruck studenterkørsel

Hvor mange vogne?
1
Hvor mange byer?
213
Kørsel siden
2023

Bemærk! Hos os får i 11 timer inkluderet i prisen.Vil du have den vildeste fest - på en super sikker studentervogn? Så skal du booke os! 
Selvom konceptet "Rubbertruck" er nyt, har vi over 30 års erfaring med studenterkørsel. Hos os får du et friskt makkerpar, som elsker at fejre jeres store dag med maner! 
Vores vogn er bygget med hjertet og ikke budgettet, der er altså ikke sparet på noget.
Er i til kæmpe anlæg som spiller knald rent? Eller hvad med stort diskolys, tonet frontrude og en badass studentervogn? så book os!
Studenterladet er bygget i stål og vi har monteret to kameraer, som livestreamer ind til førerhuset, så vi hele tiden kan følge festen og forebygge uheld. Gulvet og trappen er bygget i skridsikkert materiale og taget kan rulles på, hvis det skulle begynde at regne.
og selvfølgelig er alle forsikringer, fartskriver, syn og papirer i orden hos os!

Vores mål er: Vi vil tilbyde en vild, sikker og velforberedt tur. Lad os hjælpe med at planlægge ruten! Med vores mange års erfaring, er det for os lettere at planlægge ruten i samarbejde med jer. Vidste i feks, at vi ikke må køre på motorvej, eller at en lastbil ikke bare lige vender rundt, i en indkørsel? Vi vil hellere end gerne hjælpe, kvit og frit.

Så hvad venter i på? Vi venter kun på jer!

Vis mere

FAQ

1 ledige studentervogne ud af 1

Rubbertruck

32 personer

11

fra

23.000 kr.

loading circle