EventTrucks ApS

Hvor mange vogne?
0
Hvor mange byer?
606
Kørsel siden
2018

Vi startede firmaet i 2018, da vi mente der var plads til forbedring og mere sikkerhed indenfor studenterkørsel. Vi startede med at købe 3 lastbiler fra militærauktionen. Nu her efter 5 år, har vi opbygget 21 studentervogne.


Dette har kun været muligt for os, da efterspørgslen på høj sikkerhed, lækker indretning, dansegulv samt masser af udstyr og stort anlæg har været stigende. Vi er taknemlige over den velkomst EventTrucks ApS har fået i denne branche med studenterkørsel. Vi ser frem til at opbygge og udvide vognparken endnu mere i fremtiden.


Sikkerheden er vores varemærke

Da vi tilbage i 2018, valgte at være en del af branchen for studenterkørsel. Var den vigtigste forudsætning for at skille sig ud fra konkurrenterne, at vi ville have de sikreste studentervogne på markedet. Man læser jo desværre år efter år, at der falder studenter af vognene rundt omkring i landet. Dette er til trods for at vognene er nysynet og indrettet og opbygget efter den gældende bekendtgørelse. Så vi forstår desværre godt, hvorfor der falder studenter af konkurrenternes vogne hvert eneste år. Det er tragisk at der hvert år er studenter som kommer alvorligt til skade, grundet en forældet bekendtgørelse som er helt tilbage fra 2004 og burde virkelig strammes op og opdateres. Vi kunne derfor hurtigt fastslå at vi ikke kunne nøjes med minimums kravene til sikkerheden da vi byggede den første studentervogn.

Hvordan skiller vi os ud?

Her er nogle af de punkter, hvor vi skiller os ud fra bekendtgørelsen og vores konkurrenter. Men som har rigtig stor betydning for jeres sikkerhed. Ikke kun jeres sikkerhed men også trygheden for jeres familier, vores chauffører og ikke mindst jer selv. For vi ved at I kommer sikkert rundt, når I har booket en studentervogn hos os. Man kan simpelthen ikke falde ud af vores vogne, det er helt umuligt. Iflg. bekendtgørelsen er der kun krav om at sider, for- og bagsmæk skal være solidt fastgjorte og have en højde på mindst 120cm målt fra ladets bund. Der er desuden ikke krav hvilket materiale der skal være benyttet.

Vores studentervogne er bygget op i stål, således der ikke er et træ bræt som knækker under kørslen.
Derudover har vi stålstænger hele vejen rundt op til taget med kun 20 cm mellemrum.
For hvis man først kan få hovedet ud, kan de fleste også få kroppen ud.
Det er den forskel som gør at vi kan sige, at hos os er der ingen som kan falde af.
Vi har også altid tag på under kørslen, så der ikke er nogen som stiller sig op på bordene og slår hovedet mod en bro.

Iflg. bekendtgørelsen er der krav om at der skal være mindst én solid og fastgjort trappe. Trappen skal kunne betjenes indefra i tilfælde af en nødsituation. Her er der ikke nævnt noget om hvilket materiale trappen skal være udført i samt størrelse på de trin I unge mennesker løber op og ned ad. Der er heller ikke engang krav til at der skal være et gelænder, så I har noget at holde ved når I går op og ned. Vi har altså med fulde og glade unge mennesker at gøre.

Vores trapper er lavet i stål med skridsikker trappetrin.
Vi er gået skridtet videre og har gelændere på alle vores vogne.
Så man har noget at støtte sig til når man går op og ned ad trappen, da vi jo har med fulde og glade unge mennesker at gøre.
I tilfælde af en nødsituation, kan vores trapper betjenes indefra og vi har endda også lavet ekstra nødudgange på vores vogne.

Så hvis alle i branchen gjorde noget mere ud af sikkerheden, ville vi undgå at kunne læse i medierne om de alvorlige uheld der sker hvert eneste år. Man skal dertil huske et gammelt motto: pris og kvalitet hænger tit og ofte sammen.

#festigadenvilaverballaden

Vis mere

FAQ

0 ledige studentervogne ud af 0

loading circle