Studentervogn - fra !AMOK Studenterkørsel
  • Militærbiler
  • 38 Personer
  • 10 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Med mere end 20 års erfaring med studenterkørsel, sætter vi en stor ære i at kunne tilbyde Danmarks bedste og største udbud af studenterkørsler til hele landet. Vi forsikrer Jer derfor, at sikkerheden er i top, og at alle lovgivninger er overholdt!
Vores chauffører overholder køre-/hviletiderne! For jeres sikkerheds skyld er bilerne udstyret med fartskrivere, så vi med sikkerhed ved, at vores chauffører holder de nødvendige pauser!

Vi har 70 vogne i fire forskellige farver – ”Pink Lady”, ”Det Blå Lyn”, ”Krigeren” og Firetruck, og vi er Danmarks største leverandør af studenterkørsel. Vi har vogne i alle størrelser, hvorfor vi har en vogn, der passer til netop din klasse, uanset om I er 10, 30 eller 45 personer!

OBS: Vi har altid minimum 10 reserve-vogne, hvis uheldet skulle være ude!

Alle priser er gældende for 10 timer effektiv tid hos jer og friske chauffører, fri km, diesel, højtalere, forsikring og rengøring!

Med eget værksted og egne mekanikere kan vi sikre, at alle vognene overholder gældende lovgivninger, og at vognene bliver synet hvert år! Vognene er solidt bygget og tåler at blive brugt, så I går bare !AMOK på ladet af landets vildeste studentervogne!

Alle vogne er udstyret med et fedt lysshow, og klassens Brian vil elske vores vilde anlæg! Derudover har vi stikkontakter i alle vogne, så I kan sikre strøm på telefonen.

Med vores ombyggede lad er der højt til loftet, og alle vogne er installeret med specialtilpassede gennemsigtige presenninger, der sikrer Jer den bedst mulige fest i alt slags vejr. Siderne kan let åbnes og lukkes efter behov, så uanset vejr og vind kan I få den bedste oplevelse.

Vognene er udstyret med bænke i hver side, samt en dobbeltbænk i midten. Vi har desuden kasser til opbevaring af drikkevarer, overtøj mv. Derudover er alle vogne monteret med stripperstang, så I kan gå !AMOK.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Studentervogn
12.999 kr.
/ student
Dag 1: fra 12.999 kr.
+ Tilføj Lift
Ruteplanlæggeren

Med vores ruteplanlægger kan I prøve at planlægge jeres fremtidige studentertur og tilføje stops.

Hvis I ikke allerede nu kender jeres rute, så skal I blot angive start by for at kunne gennemføre booking. I kan altid ændre jeres ruteplanlægning efter booking.

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang.

Dag 1

time-icon

Resterende tid

10h
100% Complete
loading circle image