Sølvpilen VIP - fra Stryhns Festkørsel
  • Lastbiler
  • 32 Personer
  • 13 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Vores nye SØLVPILEN VIP bil til jer der lige vil ha det hele lidt vildere og med lidt flere detaljer.

Sølvpilens "lad" er lavet i aluminum for at holde det moderne clean look. Bænkene er udført i skridsikker finer for at holde hyggen i højsædet.

2" Poleret polestang så i kan træne under kørslen. Den anden stang er kombineret med myselfie og små plyssede hylder til jeres mobiltelefoner både med usb og 220 volt stik så husk lader.

Der er monteret disko/led/effektlys på alle tværbjælker i loftet og med 2,60 i indvendig højde kan i bare hoppe løs. Lyset kan sættes til bestemt farve eller skifte blinke osv, spørg chaufføren.

Lydanlæg Sølvpilen VIP er udstyret med 4x Soundboks 3. Det sætter nye standarder for studenter biler og vi har i støbeskeen at tilkoble en ekstra dobbelt bas! Spil med bilens ipad eller tilslut jeres telefon.

Til jeres medbragte drikkevarer har vi køleskab og cooler til fri afbenyttelse. Hvis i ønsker at toppe det helt så er Sølvpilen VIP forberedt for det og vi hjælper gerne med kontakt til udbyder af både slush ice, fadøl eller iskolde drinks.

Tilkøb af DJ
Sølvpilen VIP er forberedt for DJ så har i selv en eller ønsker i at hyre en er det ingen problem.

Røgmaskine Sølvpilen VIP har monteret en yderst kraftig røgmaskine så effektlyset kommer virkelig til sin ret når det er mørkt. Bliver i trætte af røg kan vi slukke eller køre det uden for bilen så alle andre ser det men i ikke bliver generet. (glæd jer til video)

Mht. Op pyntning har vi gjort det hele nemt og fået lavet reklame skinner på siden så ikke tiden går med strips og snore. Vi har i indvendig i top i begge sider monteret ekstra gode stripse stænger til f.eks grene og balloner så det er nemt og hurtigt.

Trappen sidder bagpå og er 1 meter bred så vi nemmere kan hjælpe gangbesværet og selvfølgelig et sikkert gelænder.

Få jeres livs oplevelse i Sølvpilen VIP

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Sølvpilen VIP
19.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 19.000 kr.
Ruteplanlæggeren

Med vores ruteplanlægger kan I prøve at planlægge jeres fremtidige studentertur og tilføje stops.

Hvis I ikke allerede nu kender jeres rute, så skal I blot angive start by for at kunne gennemføre booking. I kan altid ændre jeres ruteplanlægning efter booking.

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang.

Dag 1

time-icon

Resterende tid

13h
100% Complete
loading circle image