Sølvpilen VIP - fra Stryhns Festkørsel
  • Lastbiler
  • 32 Personer
  • 13 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Vores nye SØLVPILEN VIP bil til jer der lige vil ha det hele lidt vildere og med lidt flere detaljer.

Sølvpilens "lad" er lavet i aluminum for at holde det moderne clean look. Bænkene er udført i skridsikker finer for at holde hyggen i højsædet.

2" Poleret polestang så i kan træne under kørslen. Den anden stang er kombineret med myselfie og små plyssede hylder til jeres mobiltelefoner både med usb og 220 volt stik så husk lader.

Der er monteret disko/led/effektlys på alle tværbjælker i loftet og med 2,60 i indvendig højde kan i bare hoppe løs. Lyset kan sættes til bestemt farve eller skifte blinke/fade osv, spørg chaufføren.

Lydanlæg Sølvpilen VIP er udstyret med 4x Soundboks 3. Det sætter nye standarder for studenter biler og vi har i støbeskeen at tilkoble en ekstra dobbelt bas! Spil med bilens ipad eller tilslut jeres telefon.

Til jeres medbragte drikkevarer har vi køleskab og cooler til fri afbenyttelse. Hvis i ønsker at toppe det helt så er Sølvpilen VIP forberedt for det og vi hjælper gerne med kontakt til udbyder af både slush ice, fadøl eller iskolde drinks.

Røgmaskine Sølvpilen VIP har monteret en yderst kraftig røgmaskine så effektlyset kommer virkelig til sin ret når det er mørkt. Bliver i trætte af røg kan vi slukke eller køre det uden for bilen så alle andre ser det men i ikke bliver generet. (glæd jer til video)

Mht. Op pyntning har vi gjort det hele nemt og fået lavet reklame skinner på siden så ikke tiden går med strips og snore. Vi har i indvendig i top i begge sider monteret ekstra gode stripse stænger til f.eks grene og balloner så det er nemt og hurtigt.

Trappen sidder bagpå og er 1 meter bred så vi nemmere kan hjælpe gangbesværet og selvfølgelig et sikkert gelænder.

Få jeres livs oplevelse i Sølvpilen VIP

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Sølvpilen VIP
19.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 19.000 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

13h
100% Complete
loading circle image