Scania 142H Veteran - fra Stryhns Festkørsel
  • Lastbiler
  • 30 Personer
  • 13 timer inkluderet i basisprisen
Sidst booket for 6 dage siden!
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Ønsker I at køre klassisk men ikke gå ned på udstyr, så er det denne Scania veteran lastbil I skal vælge. Bilen har kæmpe blikfang pga. dens snude og karakteristiske V8 lyd fra motoren. De fleste er ved, at dreje hovedet af led når vi kommer kørende med flagene blafrende foran og et lille trut i de store horn på taget.

Bilen har 2 stk. fastmonteret Soundboks 3 til rådighed, så I kan høre præcis det musik I vil, så højt I vil. Der er integreret noget frækt disko led effekt lys i loftet og kan via chauffør sættes til, at blinke og skifte farve eller måske bare indstilles til Jeres favoritfarve.

Der er rig mulighed for, at lade Jeres telefoner - masser af 220v stik klar til oplader og der forefindes også usb. Telefonerne kan under opladning ligge i lukket kasse, så de ikke bliver udsat for ølsjatter eller måske det der er værre.

For at I skal ha en ekstra sikkerhed er der monteret en "nødstop" knap. Ved tryk på den får føreren besked og så stopper vi så snart det er muligt for trafikken. Om det så er en uplanlagt tissepause eller en tabt hue der er årsagen.

Der er altid tag på bilen for alles sikkerhed, siderne kan ved ekstremt dårligt vejr lukkes ned - men vi stopper ikke for regn når festen ruller.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Scania 142H Veteran
12.500 kr.
/ student
Dag 1: fra 12.500 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

13h
100% Complete
loading circle image