Scania 142H Veteran - fra Stryhns Festkørsel
  • Lastbiler
  • 30 Personer
  • 13 timer inkluderet i basisprisen
Sidst booket for 7 dage siden!
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Ønsker I at køre klassisk men ikke gå ned på udstyr, så er det denne Scania veteran lastbil I skal vælge. Bilen har kæmpe blikfang pga. dens snude og karakteristiske V8 lyd fra motoren. De fleste er ved, at dreje hovedet af led når vi kommer kørende med flagene blafrende foran og et lille trut i de store horn på taget.

Bilen har 2 stk. fastmonteret Soundboks 3. De er til rådighed for klassens dj, så I kan høre præcis det musik I vil, så højt I vil. Der er integreret noget frækt disko led effekt lys i loftet og kan via chauffør sættes til, at blinke og skifte farve eller måske bare indstilles til Jeres favoritfarve.

Der er rig mulighed for, at lade Jeres telefoner - masser af 220v stik klar til oplader og der forefindes også usb. Telefonerne kan under opladning ligge i lukket kasse, så de ikke bliver udsat for ølsjatter eller måske det der er værre.

For at I skal ha en ekstra sikkerhed er der monteret en "nødstop" knap. Ved tryk på den får føreren besked og så stopper vi så snart det er muligt for trafikken. Om det så er en uplanlagt tissepause eller en tabt hue der er årsagen.

Der er altid tag på bilen for alles sikkerhed, siderne kan ved ekstremt dårligt vejr lukkes ned - men vi stopper ikke for regn når festen ruller.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Scania 142H Veteran
12.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 12.000 kr.
Ruteplanlæggeren

Med vores ruteplanlægger kan I prøve at planlægge jeres fremtidige studentertur og tilføje stops.

Hvis I ikke allerede nu kender jeres rute, så skal I blot angive start by for at kunne gennemføre booking. I kan altid ændre jeres ruteplanlægning efter booking.

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang.

Dag 1

time-icon

Resterende tid

13h
100% Complete
loading circle image