Saurer 2DM - fra Pachaś festkørsel
  • Militærbiler
  • 26 Personer
  • 13 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Skal jeres dag blive helt perfekt og i gerne vil vække opsigt når i køre rund, så skal i vælge denne Nostalgisk militærlastbil.

Vores nostalgiske militærlastbil er udstyret med presennings tag, som kan rulles helt fra i godt vejr, så i kan stå på de tre langsgående bænke med overkroppen op igennem taget imens vi køre og i kan få vind i huen.

Lastbilen er udstyret med et stort musikanlæg med 2 store diskoteks højtalere og mobil tilslutning, som med sikkerhed giver jer den fedeste stemning og i med garanti bliver både set og hørt når i kommer kørende på jeres tur.

Der er røgmaskine og strømudtag til opladning af jeres mobiler, samt nødstop knap, som giver signal til chaufføren hvis huen flyver af eller andet.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Saurer 2DM
15.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 15.000 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

13h
100% Complete
loading circle image