Krone 6 Mercedes Ateco - fra Krone3 Studenterkørsel
  • Veteranlastbiler
  • 51 Personer
  • 10 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

ÅBNE FESTLASTBILER-STORT MUSIKANLÆG-BEDSTE CHAUFFØRER.
Det er IKKE hverken en containere eller pakkebiler, men gamle rustikke lastbiler der har kørt hos Beredskabsstyrelsen og efterfølgende lavet om til studenterkørsel og bliver således IKKE brugt til andet.
Alt lyst og venligt med stor stå højde og udsigt og derved masser af mulighed for kontakt til jeres publikum og bygget til at blive brugt og danset og hoppet på.
Kæmpestort musikanlæg på 4500 WATT, som i med Bluetooth styrer med JERES musiksmag og volume og med 220 volt strømudtag til jeres ladere.
Vi har forsøgt at gøre studenterkørslen PERSONLIGT for jer og har bl.a. sat en stor TILLYKKE med klasse og skole og flag til netop jer bagerst på bilen.
INGEN skal komme til skade på vores vogne. Derfor er sikkerheden i top hele vejen rundt bl.a. med stor bred fastmonteret trappe med gelænder og ikke kun en stige der skal tages ned og op ved hvert stop.
Vi har mere end 10 års erfaring inden for studenterkørsel og har kun fået gode tilbagemeldinger.
KRONE3 har ansvaret for BILEN, MUSIKKEN og CHAUFFØREN og dermed med KØRSELSGARANTI.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Krone 6 Mercedes Ateco
11.500 kr.
/ student
Dag 1: fra 11.500 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

10h
100% Complete
loading circle image