Vognturen.dk

Hvor mange vogne?
4
Hvor mange byer?
118
Kørsel siden
2007

Vores KÆMPE lad sættes på vores miljøvenlige lastbiler og forvandles til hurtigt til Danmarks største og VILD-E-STE studentervogn med mere end rigelig plads. Her får i et decideret rullende diskotek med massere af floor og effekter som kun er klub MUSEO værdig. Det bliver ikke større!

Ladet har bænke både i siderne og i midten samt en skridsikker stige bagerst på vognen.

Alle studentervognene er inklusiv kæmpe anlæg, generator, fri km, chauffør, brændstof, opsætning, rengøring og oprydning.

Vi kører på hele Sjælland og kun for dem der ønsker den VIL-DE-STE studenterkørsel! I får tildelt en passende vogn efter antal af personer, så man kan holde den intime stemning uanset klassestørrelse.

I klasser med under 26 elever anbefaler vi at i vælger en 10 timers tur og i klasser med mere end 26 elever en 12 timers tur.

Vi sørger for at vognen piftes op med kæmpe anlæg, tung bas, professionelle lyseffekterog bluetooth plug and play med professionelle højtalere.

MÅL PÅ BANNER

Alle vores vogne har trappen bagpå, så der kan være banner på begge sider. Der er også mulighed for at sætte et banner op bagerst.

På dette lad giver vi jer mulighed for at lave banner til begge sider af vognen samt et bagerst ved siden af trappen. Banner til siderne kan være op til 700 cm. langt og 150 cm. meter højt for at passe til bilen. Banneret bagpå kan være 100 cm bredt og 150 cm højt.

Vis mere

FAQ

4 ledige studentervogne ud af 4

loading circle