Sula VIP

Hvor mange vogne?
3
Hvor mange byer?
606
Kørsel siden
1997

Sula VIP er studentervogne for jer som gerne lige vil have noget EKSTRA!

Vores ambition er at sætte rammerne for den ultimative fest. 
Vi har arbejdet med studenterkørsel i mere end 25 år, og har kørt i hele landet. 

For at give Jer mest muligt ro i maven, opkræver vi først restbetalingen for vognen 1. april, året hvor I skal ud og køre. I har derfor god tid til at samle pengene ind og på samme tid giver det jer en sikkerhed at pengene er hos jer og ikke os længst muligt. 

I studenterugen er vi tilgængelige 24/7 med døgnvagt som dækker hele landet, både til support og til vejhjælp hvis dette måtte være nødvendigt. Det gør vi fordi vi ønsker at tilbyde den bedste service og ved hvor vigtig en dag det er. 

For et par år tilbage valgte vi at bygge den første VIP-vogn op. Tanken var at den skulle adskille sig fra vores andre studentervogne ved at have dobbelt så meget udstyr og ankomme med rød løber og champagne. Det blev en stor succes og vi valgte derfor at bygge endnu en vogn op. PT råder vi over 2 VIP-vogne som altså kan noget andet end de andre vogne. 

Vi drives af at give landets kommende studenter en uforglemmelig oplevelse. Studenterkørsel er en livsbegivenhed og noget som kun sker én gang i livet.

I 1997 kastede vi os over studenterkørsel for første gang som et hobbyprojekt. Dengang var det dog noget anderledes. Reglerne var få, og kørslerne var mere primitive.

Det hele foregik nemlig meget lavpraktisk i starten, hvor siddepladserne var halmballer i midten af lastbilen, sikkerhedskravene næsten ikke eksisterende og musik var noget studenterne selv skulle klare med egen stemme.
Som tiden gik, voksede vores hobby projekt større og større. Vi synes nemlig, at den uge om året, som var anderledes end dagligdagen var sjov. Det gjorde også, at efterhånden som vi købte flere studentervogne, så blev vi landsdækkende med kørsler.

Udover at udvide vores vognpark, så begyndte vi at indrette alle vores studentervogne, bedre end lovgivningen foreskrev. Vi mener nemlig, at sikkerheden ombord på vores studentervogne er en topprioritet.

Det er det, fordi vi ønsker at give alle studenter muligheden for en god og sjov dag i trygge rammer, uden for mange regler.

I takt med årene er gået, så har vi løbende udvidet vores vognpark. Det har vi gjort ved at købe lastbiler, og ombygge dem til studentervogne selv, men også ved at opkøbe andre.

I 2015 opkøbte vi Jysk festkørsel.
I 2018 opkøbte vi Vognkompagniet.
I 2020 begyndte vi at opbygge VIP vogne, for at kunne tilbyde alle typer vogne.

I dag er vi et familieforetagende, hvor børnene hjælper til i den daglige drift. Trine (datter), står for den daglige kommunikation og salg, og Anders (søn) står for IT og teknik.

Vis mere

FAQ

3 ledige studentervogne ud af 3

Grøn star vip

37 personer

10

fra

34.000 kr.

Rød star vip

38 personer

10

fra

34.000 kr.

Blå star vip

40 personer

10

fra

34.000 kr.

loading circle