TT Studenterkørsel

Hvor mange vogne?
0
Hvor mange byer?
606
Kørsel siden
2010

Vi er et firma placeret på midtsjælland (Holbæk), med mere end 10 års erfaring indenfor studenterkørsel. Vi tilbyder studenterkørsel på sjælland samt fyn og er meget konkurrencedygtige på kvalitet og pris.

Vores specialopbyggede studentervogne er produceret til det formål, at bringe studenter sikkert og festligt frem, til deres destination. tidligere har vores køretøjer, været brugt i hæren og er derfor velegnet til persontransport efter gældende lovgivning. 

Det betyder ikke kun at sikkerheden er høj, men også at både stand og kvalitet, er helt i toppen indenfor studenterkørsel, hvis vi selv skal sige det. Vi har nye anlæg med bluetooth på bilerne samt dertilhørende lysshow.

Vi gør vores bedste for at tilrettelægge jeres studenterkørsel i samarbejde med jer, således dagen forløber som planlagt og efter jeres ønske. Vi bestræber os på at give vores studenter en uforglemmelig dag, fuld af fest, farver og højthumør.

vores chauffører er en god blanding af unge såvel som erfarne, men fælles for dem er, at de alle rare og imødekommende og ser frem til at hjælpe jer rundt, på denne store dag.


man er altid velkommen til at komme og se bilerne og hører lydanlæg osv, blot ring eller skriv, så vi kan aftale en fremvisning

Vis mere

FAQ

0 ledige studentervogne ud af 0

loading circle