U.S. Trucks Studentervogne.

Hvor mange vogne?
3
Hvor mange byer?
606
Kørsel siden
2022

Vi har to lastbiler, med alt hvad der skal til for at holde den vilde studenterkørsel. 

Vi er et team af yngre mennesker, som bestræber os på, at være nogen af de ypperste i brancen, så I sikres den bedste service og den tryggeste, bedste festligste kørsel,  præcis som I ønsker.

Udover musikanlægget og monsterhøjtalerne, som er bygget med en kapacitet til, at kan spille en koncert op med op til 1500 mennesker, så er atmosfæren og selve oplevelsen ved disse fantastiske amerikanske militærbiler i en liga helt for sig selv. 
Sikkerheden og komforten er i top og nem ind og udstigning er en selvfølge. Der er solidt gelænder og afskærmning og trappen kan kun åbnes udefra, så alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger er på plads. 

Vi tilbyder forskellige pakker til eks. pyntning eller den ultimative festpakke hvor der er tænkt på det hele. Er der specifikke ønsker, så lad os det endelig vide i god tid. Vores chaufførrer har mere en 15 års erfaring og vi sikrer jer en sikker og helt igennem festlig tur dagen igennem. Vi hjælper jer med alt det grundlæggende, så jeres fest bliver både ualmindelig festlig og helt uforglemmelig. 

Alle sikkerhedsforanstaltninger og lovgivning på området overholdes. 

Vis mere

FAQ

3 ledige studentervogne ud af 3

Vogn2

28 personer

10

fra

15.000 kr.

Vogn 3

30 personer

10

fra

15.000 kr.

Vogn1

30 personer

10

fra

15.000 kr.

loading circle