Studenterbrandbil - fra Studenterbrandbil
  • Brandbil
  • 31 Personer
  • 10 timer inkluderet i basisprisen
Sidst booket for 2 dage siden!
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Vild retro brandbil!! Med denne brandbil bliver i med garanti set, hørt, og husket!

Brandbilen er en restaureret Magirus Deutz fra 1963. Den har kørt som brandbil i Sydtyskland indtil den blev importeret til Danmark. Den har et lydanlæg, der er fuldstændigt overdrevet opbygget. Subwooferen er på størrelse med et større køleskab og ligger under den dobbelte midterbænk. Frontvæggen består af 12 højtalere af den helt kraftige slags, ligesom der er placeret 2 højtalere i hvert af bilens bagerste hjørner. Det spiller virkeligt godt og meget højt. Bassen kan mærkes helt ind i kroppen. I styrer musikken via telefoner og en ladecentral.

Brandbilen er udstyret med røgkanon, laserlys og strippestang. Den er naturligvis også udstyret med effektive horn, heriblandt et horn fra et IC3 tog! Endelig har vi en meget effektiv køleboks, der holder alle jeres drikkevarer på 4 grader HELE dagen.

Er det godt vejr, kan taget rulles helt væk, så I har fri himmel og mulighed for at stå på bænkene med overkroppen op gennem taget mens vi kører. De fleste andre vogne har fast tag, men det er så meget sjovere at køre åbent!
Der kan godt være DJ med, men det kræver at I ikke er mere end ca 26 i klassen, da han optager lidt af pladsen på ladet. Han skal selv medbringe sin egnet pult.
Sikkerheden er helt i top, da hele ladet er opbygge af kraftigt stål.

Vi glæder os til at byde Jer velkomne og sikre jer den fedeste fest på en uforglemmelig dag!

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Studenterbrandbil
17.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 17.000 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

10h
100% Complete
loading circle image