Scania L 110 "Helle" - fra De Røde Veteran Lastbiler
  • Veteranlastbiler
  • 24 Personer
  • 10 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Leder du og dine klassekammerater efter en studenter vogn med charme og stil? Så kig med her!
Den røde veteran lastbil står for studenter kørsel; der er i en KLASSE for sig.
- Her får du musikanlæg på lastbilen; nemlig to store højtalere, som kobles til via bluetooth trådløst fra din mobiltelefon. Højtalerne kan spille så højt, at I ikke kan tale sammen normalt på ladet og overdynger de andre kørende studenter vogne.
- Lastbilen er forsynet med god siddekomfort i form af stolesæder - ikke træbænke, paller eller lignende. Se ovenstående billede.
- Vi har special designede presenninger på bilerne, således at vi kan køre med jer i al slags dansk sommervejr - i forhold til sol, blæst og regn
- Vi hjælper jer med at holde jeres forfriskninger afkølede
- Alle kan stå oprejst på ladet, der har en højde på 2,0 meter. Her er der plads til at danse og juble som I har lyst til på lad længde 4,7 m
- I bestemmer selv, hvorledes ruten skal være. Vi kører gerne til alle former for forlystelser, badestrande m.v., som I ønsker at besøge undervejs.
- Vi kører med nogle af Danmarks flotteste og mest sikre veteran lastbiler - I en KLASSE for sig.
- Vi kommer senest 15. minutter før afgang og hjælper jer gerne med pyntning og ophængning af bannere m.v.
- Ovenstående veteran lastbil vil skabe stor opmærksomhed, når I kommer kørende. En del af formålet med kørslen er naturligvis at blive set og tiljublet.
Med 15 års erfaring i at køre med studentervogne kan vi garantere, at I får en god, sikker og uforglemmelig studenterkørsel med højt humør. Vi er fleksible, professionelle og seriøse.
Siddepladser: 24 personer.
Vi kan garantere jer for en dag, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne, og hvor trygheden er i højsædet.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Scania L 110 "Helle"
11.200 kr.
/ student
Dag 1: fra 11.200 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

10h
100% Complete
loading circle image