Marianne - fra Eksamenkørsel.dk
  • Lastbiler
  • 31 Personer
  • 10 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Her får du musikanlæg soundbox gen 3 som kobles til via bluetooth trådløst fra din mobiltelefon. Højtalerne kan spille så højt, at I ikke kan tale sammen normalt på ladet og overdynger de andre kørende studentervogne

Ladet er med indbygget trappe så det er sikkert at komme ud og op i vognen der er meget plads oppe på ladet selv om I er 31 personer. Har I specielle ønsker vedr. udstyr skal I bare spørge ...... vi har ja hatten på hele vejen!

Vi kan garantere jer for en dag, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne, og hvor trygheden er i højsædet.- Soundbox gen 3
- super erfaren chauffør

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Marianne
20.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 20.000 kr.
+ Tilføj Lift
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

10h
100% Complete
loading circle image