Freja - fra Eksamenkørsel.dk
  • Lastbiler
  • 35 Personer
  • 10 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Til Studenter og Fest Eksamenkoersel bare bedst.

Sikkerheden er i Top samme chauffør der kører hvert år.

Leder du og dine klassekammerater efter en studenter vogn med charme og stil? Så kig med her! -
Her får du musikanlæg på lastbilen; nemlig 4 store højtalere, som kobles til via bluetooth trådløst fra din mobiltelefon. Højtalerne kan spille så højt, at I ikke kan tale sammen normalt på ladet og overdøver de andre kørende studenter vogne.
- Alle kan stå oprejst på ladet, der har en højde på 2,1 meter. Her er der plads til at danse og juble som I har lyst til på lad længde 7,7 m
- I bestemmer selv, hvorledes ruten skal være. Vi kører gerne til alle former for forlystelser, badestrande m.v., som I ønsker at besøge undervejs.

Hvis i har andre ønsker så spørg gerne så finder vi ud af det. Vi har ja hatten på hele turen rundt.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Freja
20.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 20.000 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

10h
100% Complete
loading circle image