Energizer - fra Nicedrive
  • Lastbiler
  • 36 Personer
  • 11 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

KÆMPE musikanlæg med mere end 3000 musikwatt - 18" GIGA Subwoofer, Simpel tilkobling via Bluetooth så I selv styre Playlisten, ❄️ Nedkøling af drikkevarer, Isterninger, ☀️ Overdækning - Fast tag, 220V ekstra udtag til mobilopladning, Selfiestang eller andre devices, Mobiloplader, Polestang, Kæmpe Dansegulv (Ladlængde er 7,5 meter), Bar med Dåse og Drinksholder, Diskotekslys med lydstyring, God plads og godt udsyn, ✔️ Sikkerhedsgodkendelser 100% i orden, Sikker side opbygning så alle bliver indenbords, Skridsikker trappe også sidst på natten, Altid 1 frisk chauffør og 1 frisk co-driver med pædagogisk tæft der sikre den FEDESTE fest på en sikkerhedsmæssig og forsvarlig måde, Fuldt forsikret, Rengøring, Fri km, ⏱ 10 timers kørsel + 1 time til oppyntning.

Den helt perfekte vogn til de store festglade klasser. Energizer har fast tag, stort dansegulv, stripperstang og masser af plads til at ”blive set” da det er en meget åben vogn. Energizer er en tidligere Jysk fragtbil, der på sine gamle dage har ”smidt” anhængeren og nu er bygget om til fragt af festglade studenter. I kan bare give den gas – den kan om nogen holde til masser af ung energi.

Mål på bannere
Side med trappe B: 5,20 x H: 1,30 cm
Bagende B: 2,30 x H: 1,30 cm
Side uden trappe B: 5,90 x H: 1,30 cm

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Energizer
15.900 kr.
/ student
Dag 1: fra 15.900 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

11h
100% Complete
loading circle image