Discovognen - fra Nicedrive
  • Lastbiler
  • 30 Personer
  • 11 timer inkluderet i basisprisen
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Ny Soundbox 4, ❄️ Nedkøling af drikkevarer, Isterninger, ☀️ Overdækning - fast tag, Mobiloplader, Polestang, Stort Dansegulv (7 meter ladlængde), Drinks- og dåseholder, God plads og godt udsyn, ✔️ Sikkerhedsgodkendelser 100% i orden, Sikker sideopbygning så alle bliver ombord, Skridsikker trappe også sidst på natten, 100% forsikret, Altid 1 frisk chauffør og 1 frisk co-driver med pædagogisk tæft der sikre den FEDESTE fest på en sikkerhedsmæssig og forsvarlig måde, Rengøring, Fri km, ⏱ 10 timers kørsel + 1 time til oppyntning.

Historie:
Vognen er tidligere skolevogn, så den er vant til at køre med unge mennesker! I kan roligt feste, danse og hoppe hele vejen på jeres studentertur.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Discovognen
15.900 kr.
/ student
Dag 1: fra 15.900 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

11h
100% Complete
loading circle image