Den rød/hvide - fra Køreturen.dk
  • Lastbiler
  • 34 Personer
  • 11 timer inkluderet i basisprisen
Sidst booket for 3 dage siden!
Antal personer har kigget på denne vogn indenfor 60 min på samme dato.

Charmerende lastbil i rød / hvide farver med et stort og "højt til loftet" lad med plads til hele 34 personer.

Ladet er med borde og bænke i midten så der er frit langs siderne til at stå helt ude ved kanten af ladet.

Ladet er med fast tag så I er sikre på ikke at få hovedet for højt op i forhold til eventuelle broer og ligende vi kører under.
I ikke bliver heller ikke solskoldede når vi kører :)
Der er rigtig god ståhøjde på hele 2,40 m.

Den forreste del af ladet er med presseningssider med vinduer i, som kan rulles ned hvis vejret skulle drille undervejs på turen. Ellers er de rullet op så der er frit udsyn.
Vores erfaring gennem de mange år vi har kørt er at, det hurtigt bliver alt for varmt og fugtigt på ladet hvis der er helt lukket når det regner. Så det er grunden til at det kun er den forreste del af ladet der kan lukkes.
Der er kopholdere i bordene så der er styr på jeres drikkevarer når vi kører. De er i forskellige størrelser så de passer til både dåser og små og store flasker.
Køling af drikkevarer foregår i køletønde med is der holder dem iskolde hele dagen.

På ladet har vi 2 soundbokse, en i hver ende af ladet, som giver jer mulighed for at tilkoble jeres telefoner med musik og diskolysene oppe under taget på ladet blinker i takt med.
Vi har ekstra batterier med til boksene så I er sikre på ikke at løbe tør for strøm.
Vi har ikke mindre end 6 telefon opladere på ladet så der er rig mulighed for at I kan oplade jeres telefoner undervejs.

Vi er altid 2 meget erfarne lastbil chauffører på bilen, en til at køre og en til at finde vej og holde øje med at alting forløber ok på ladet. Så I skal altså ikke, på skift, sidde inde i førerhuset og vise vej til næste stop.
Vi rydder op, vasker ladet og holder orden mens I er inde på besøg, så I altid kommer ud til en rimelig ren bil.

Bestilling
Studenter
Dag 1
By
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 2
By 2
Nulstil søgning + Tilføj ekstra dag
Dag 3
By 3
Nulstil søgning
Den rød/hvide
23.000 kr.
/ student
Dag 1: fra 23.000 kr.
Ruteplanlæggeren

Nu er det tid til at lave jeres rute til jeres studenterkørsel. 

Der er ingen grænse for, hvor mange stop din klasse kan tilføje. Det er jeres dag, og derfor også jer der bestemmer, hvor mange stop I ønsker. Med ruteplanlæggeren indtaster I hurtigt og nemt jeres stop. 

Når I skal lave jeres ruteplan, bestemmer I naturligvis, hvor I starter, og hvor I slutter. I bestemmer rækkefølgen, men I kan også vælge "Lav den hurtigste rute" - så laver systemet automatisk den hurtigste rute. Forhør jer altid med vognmanden om rutens varighed er realistisk! Det er altid vognmanden som skal godkende turen.

Når I har lavet ruten, kan I sende den rundt i klassen og til jeres forældre. Husk altid at få den godkendt af vognmanden. Husk også at sikre at I har en god buffer i tiden. Vores erfaring er tiden skrider i løbet i dagen, derfor anbefaler vi at have omkring en time i buffer. 

I har vognen til rådighed i 10 timer. Dvs. hvis I bruger 30 minutter til at pynte vognen, så har I 9 timer og 30 minutter tilbage. 

Vores anbefalinger til den optimale rute:

  • Sæt tid af til at pynte vognen
  • 15-20 minutters pause ved hvert stop
  • Beregn 5 min. ekstra ved hvert stop til af/påstigning
  • Evt. 1 times buffer til alt det uforudsete

Ruteplanlæggeren er vejledende. Endelig rute aftales med vognfirmaet før afgang. Såfremt der skal tilkøbes timer udover de 10 timer, skal dette aftales og afregnes direkte med vognmanden. 

Dag 1

time-icon

Resterende tid

11h
100% Complete
loading circle image