PERSONDATAPOLITIK

1 BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

1.1 Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

  • At Studenterugen.dk – en del af Student.dk A/S, CVR-nr. 25312309 er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.

  • At du er velkommen til at kontakte os på via mail: info@studenterugen.dk

  • At formålet med behandling af dine personoplysninger er at indsamle og anvende dem i forbindelse med levering af de bestilte ydelser, samt holde dig orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder. Behandlingen af dine oplysninger til disse formål sker primært af hensyn til opfyldelse af levering af den bestilte ydelse.

  • At retsgrundlaget (hjemmel) for at vi behandler dine personoplysninger er den indgåede bestilling.

  • At kategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige personoplysninger – som navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

  • At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere i forbindelse med levering af ydelsen.

2 DINE RETTIGHEDER

2.1 Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

2.2 Du har indsigts- og rettelsesret, dvs. du kan når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og berigtige/opdatere oplysningerne.

2.3 Du har ret til sletning, dvs. du har altid adgang til at slette oplysninger. Dine oplysninger vil dog blive slettet på det seneste tidspunkt af 1) at eventuelle formueretlige krav forældes endeligt efter Forældelsesloven, eller 2) at den lovbestemte opbevaringspligt udløber, medmindre vi af regnskabsmæssige eller andre juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode.

2.4 Du har i visse tilfælde ret til begrænsning af behandlingen af dine oplysninger.

2.5 Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

2.6 Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og læsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

2.7 Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

3 KLAGE TIL DATATILSYNET

3.1 Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds. du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 33 19 32 00 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk.

COOKIEPOLITIK

Vi bruger cookies på vores website for at forbedre din kundeoplevelse, indsamle information til vores markedsføring og udvikle websitet. I vores cookie-politik kan du læse, hvordan vi håndterer brugen af cookies.

Hvad er en cookie?

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet, når du besøger vores website.

Der skelnes mellem to typer af cookies, de midlertidige og de permanente. De midlertidige slettes automatisk, når du forlader vores hjemmeside. De permanente lagres på dit udstyr, så du genkendes fra gang til gang, når du besøger vores website.

Herudover skelnes der også mellem førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies er de cookies, som vi selv har lagt på vores website, mens tredjepartscookies er placeret af andre, der dermed får adgang til de oplysninger, som indsamles.

Hvilke cookies anvender vi?

Vi anvender både førsteparts og tredjepartscookies.

Formålet med brug af cookies på vores website

Vi anvender cookies til at forbedre brugen af vores website, genkende brugere fra gang til gang, statistik, og målrettet annoncering, socialt netværk. Samlet set hjælper cookies os med at give dig en bedre oplevelse på vores website. En cookie giver os ikke adgang til din computer eller nogen information om dig, ud over de oplysninger, du vælger at dele med os. Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies som vist nedenfor.

Når du gennem vores hjemmeside giver dit udtrykkelige samtykke til brug af cookies, samtykker du samtidig til, at vi må videregive dine oplysninger til nedenfor angivne tredjeparter til de angivne formål.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter til andre formål vil kun ske, hvis du har givet samtykke til det.

Sådan sletter og blokerer du cookies

Det er muligt at slette og blokkere for cookies. Det kan du læse mere om her: http:/mine cookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokere for cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Fortegnelse over hvilke cookies vi anvender og til hvilket formål

Vi anvender følgende cookies, herunder til det angivne formål:

Navn Formål Varighed Type
Google Analytics Undersøger hvordan hjemmesiden besøges og anvendes til statistik over, hvordan brugerne navigerer på hjemmesiden mv. information herom sendes i anonymiseret form til C L Seifert A/S 24 mdr Førstepartscookie
Facebook Facebook bruger cookies på vores hjemmeside til dels at tilpasse det indhold, som du ser på Facebook til din personlige profil, herunder at skræddersy og målrette annoncer, dels at forøge sikkerheden. Når du klikker eller navigerer på hjemmesiden tillader du, at facebook via cookies indsamler oplysninger om din færden på C L Seifert A/S hjemmeside. 24 mdr Tredjepartscookie
Student.dk A/S Anvendes af Facebook og Instragram til at levere forskellige reklame-tjenester 24 mdr Tredjepartscookie

Cookies og personoplysninger

Vi kan indsamle og håndtere visse personlige oplysninger ved hjælp af de forskellige typer cookies, der er angivet ovenfor. For denne behandling gælder denne privatlivspolitik i sin helhed.

Links til andre websteder

Vores website kan indeholde links til andre interessante hjemmesider. Hvis du bruger disse links til at forlade vores website, skal du være opmærksom på, at vi ikke har kontrol over eller ansvar for andre hjemmesider. Derfor er vi ikke ansvarlige for beskyttelse og integritet af oplysninger, du giver på andre hjemmesider, der ikke er underlagt denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Du skal selv gøre dig bekendt de andre siders cookie- og privatlivspolitik.

Kontakt:

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:

Studenterugen.dk – en del af Student.dk A/S

Gl. Tved 25D

6000 Kolding

CVR-nr.: 25312309

E-mail: info@studenterugen.dk